Flex Access har då nått ett återförsäljaravtal med ännu en filial i BBGRUPPEN!

Det är då BYSMEDEN LÅS i Stockholm som blir den senaste av butiker i BBGRUPPEN att börja jobba med och saluföra Flex Access produkter och lösningar, däribland då FlexyKey.

Med BYSMEDEN LÅS så stärker man dels sin närvaro på den starka Stockholmsmarknaden där man ser en stor efterfrågan och tillväxt på Flex Access produkter och lösningar nu samt att man får också en återförsäljare som har en mycket hög kompetens och erfarenhet vad gäller just lås och passersystem och där man då tillsammans kan skräddarsy och presentera dom bästa lösningarna för både befintliga och presumtiva kunder.

I och med detta så kommer då BYSMEDEN LÅS även nu kunna erbjuda ett mycket smidigt och användarvänligt bokningssystem för allt ifrån tvättstugor till övernattningslägenheter i form av FlexyBooking. “Att ännu en filial i BBGRUPPEN nu väljer att både saluföra samt att installera och jobba med Flex Access produkter är oerhört glädjande och ett kvitto på att man ser ett stort värde i Flex Access lösningar. Det är även ännu ett steg i ambitionen att vara rikstäckande när det gäller kompetenta och duktiga återförsäljare och detta är ett helt i linje med vår tillväxtstrategi” säger Jörgen Lindström på Flex Access.