NP3 och ÅF väljer FlexyKey!

 

Då fastighetsbolaget NP3 tillsammans med hyresgästen ÅF skulle välja lås & passagesystem till deras kontor i Östersund så föll valet på en FlexyKeylösning från Flex Access.

Både fastighetsägaren och kunden hade vissa skallkrav när man letade efter den fördelaktigaste lösningen vilket gjorde att man då till slut valde FlexyKey!

Några av dessa var att det skulle till en början fungera parallellt med det befintliga passagesystemet tills dess att man byter ut detta.

Man ville även kunna använda samma taggar till dom nya dörrmiljöerna som man redan har till befintliga låssystemet i entrén.

Det som även var viktigt för kunden var att man kunde erbjuda en s.k. redundant lösning som gör det möjligt att koppla upp sig mot det befintliga internetnätverket på plats men skulle det gå ner så kopplar systemet automatiskt upp sig mot GSM-nätet istället.

Affären görs tillsammans ÖSTERSUNDS LÅSTJÄNST som är en del av BBGRUPPEN och är en lokal samarbetspartner och återförsäljare av Flex Access produkter i Östersund.

“FlexyKey – Mer än ett låssystem”