Flex Access på Åre Höstmarknad…

Den 29 Sept. till 1 Okt. kommer Flex Access finnas med på Åre höstmarknad tillsammans med våra lokala samarbetspartners och återförsäljare Åre Byservice och Åre Accommodation för att presentera våra unika lösningar inom lås, passage och styrsystem.

Vi kommer bl.a presentera vår lösning FlexyKey som är ett lås och styrsystem som inte behöver internet. Vår nyutvecklade add on-modul som medger integrering mellan trådlösa larmdetektorer (brand, inbrott, vatten) och FlexyKey samt vårt bokningssystem ”FlexyBooking”.

Låt oss presentera hur vi kan erbjuda dig en skräddarsydd och optimal lösning, baserat på dina behov, oavsett om du vill kunna öppna dörr, port, grind eller skidbod med mobilen vart du än är i världen, hyra ut stugan utan att tänka på nycklar eller kunna få ett larm om du får en läckande kran, det börjar brinna eller någon bryter sig in. Och allt detta utan krav på internet tack vare vår unika plattform.

 

Varmt välkommen till Flex Access med samarbetspartner i fantastiska Åre så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.