Flex Access skriver nytt samarbetsavtal!

Flex Access har då nått ett samarbets och återförsäljaravtal med Malux Sweden AB där Malux då dels kommer vara en återförsäljare av Flex Access produkter men även där Flex Access kommer kunna ta del av Malux kompetens och erfarenhet vad gäller utveckling av GSM-relaterade lösningar och passersystem och där man då tillsammans kan skräddarsy och presentera dom bästa lösningarna för både befintliga och presumtiva kunder.
Med detta samarbetsavtal så får Flex Access en strategiskt viktig samarbetspartner som är marknadsledande inom sitt område och där båda aktörerna ser stora synergier och möjligheter genom att tillsammans kunna erbjuda marknaden sina produkter och lösningar.
”I och med detta så kommer vårt egenutvecklade lås & styrsystem ”FlexyKey” samt vårt bokningssystem ”FlexyBooking” få ännu en stark återförsäljare och samarbetspartner och detta är ett helt i linje med vår tillväxtstrategi” säger Jörgen Lindström på Flex Access.
För mer info om ett av marknadens mest flexibla, användarvänliga och driftsäkra lås, passage & styrsystem, läs mer på www.flexaccess.se