Ny storsatsande aktör väljer FlexyKey som lösning!

När nystartade Åre Accommodation skulle välja keyless-system för deras kunder och gäster så föll valet på FlexyKey från Flex Access.

Åre Accommodation är en nya aktör på marknaden när det gäller uthyrning av stugor och lägenheter i Åre och där ambitionen är att erbjuda en ”lite mer, lite bättre”-känsla..

Konceptet är att kunna erbjuda besökande gäster en totalupplevelse när det gäller allt från boende till en helhetsupplevelse och vistelse utöver det vanliga där enkelhet och besvärsfrihet står i fokus.

I samband med detta så tog man då även beslutet att besökande gäster inte skall behöva tänka på att hämta/lämna nycklar till det boendet man har hyrt utan att på enklaste & smidigare sätt kunna få access till sitt boende samtidigt som uthyraren inte behöver tänka på nycklar som lämnas ut och hamnar i olika händer.

Efter att ha utvärderat olika alternativ så föll då valet på Flex Access av flera alternativ.

Dels att man har en mycket fördelaktig och smidig integration med lås från SaltoSystems vilket innebär trådlösa lås av mycket hög standard som är enkla att installera & dels att man även har ett befintligt bokningssystem ”FlexyBooking” som medger en enkel administrering av hela tjänsten.

Att man nu även kan få en FlexyKey-integrerad onlineövervakning av olika larmdetektorer, såsom vatten, brand, inbrott osv. utan något krav på befintligt internet i den aktuella stugan eller lägenheten var även det en stor bidragande faktor då det innebär att man inte bara kan erbjuda ett låssystem utan även ett larm & övervakningssystem för både uthyraren och gästen.

”Vi ser fram emot att tillsammans med Åre Accommodation ge besökande gäster en upplevelse utöver det vanliga i vackra Åre”

”FlexyKey – Mer än ett låssystem”