Användningsområden

Upptäck hur enkel vardagen kan bli. Lås upp och styr med telefonen, och tilldela behörighet och tillgång i användningsområden du inte trodde fanns. Smidig betalning för biltvätt, passage genom en grind eller koll på elförbrukningen i hemmet – vilken av FlexAccess lösningar behöver du?

Solarier

Få full koll på betalsystemet för ditt solarium utan att behöva bemanna. Styr verksamheten på distans och låt kunderna själva boka, komma in, sola och betala. Trygga betalningar och koll på artonårsgränsen.

Läs mer

Butiker

Ett högpresterande passersystem och automatiska dörrar gör det inte bara enkelt för kunderna att komma in och för dig att hålla koll, det ger ett välkomnande första intryck också.

Läs mer

Skolor

Dagens digitala passersystem för skolor måste klara höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Inga problem! Vi har lösningen som passar dina lokaler, dina elever och din personal.

Läs mer

Biltvättar

Våra digitala boknings- och betalsystem för biltvättar gör besöken enklare både för kunderna och för dig som ägare. Med QR-kod hittar de rätt tjänst och betalar genom säkra banktjänster.

Läs mer

Gym

Gör det enkelt för kunderna att ta sig in själva. Ett konstant flöde av människor in och ut ur gymmet ställer höga krav på säkerhet, så att både du och besökarna känner sig trygga.

Läs mer

Tvättstugor

Missa inte FlexyBooking, ett smart digitalt bokningssystem för tvättstugan. Välj själv om du vill sätta upp touchskärmar eller låta de boende göra allt på mobilen.

Läs mer

Kontor

Driftsäkra digitala passersystem för kontor är en viktig förutsättning för en säker verksamhet. Se till att det är enkelt för personal och tillfälliga besökare att komma in.

Läs mer

Industrier

När det gäller låssystem för industrin kommer säkerheten först, i synnerhet vid skiftarbete som ofta innebär ett intensivt flöde av människor och produkter.

Läs mer