Digitalt passersystem och låssystem för industri

En industrilokal som inte avslöjar något direkt om verksamheten, eller om sitt låssystem.

Säkerheten i låssystem för industri kommer i första rummet. På industrianläggningar förekommer ofta skiftarbete vilket innebär ett intensivt flöde av människor och produkter. Många dörrar och passager behöver kontrolleras, så att rätt personer får access till rätt områden. Våra kraftfulla säkerhetslösningar FlexyKey och FlexyKeyGate är gjorda för tuffa industriförhållanden och komplexa miljöer.

Med FlexyKey får du ett flexibelt och mobilt digitalt låssystem för industri som inte kräver internet eller något internt nätverk. Med din smartphone kan du enkelt tilldela behörighet, öppna och styra alla typer av passage miljöer såsom bommar och dörrar.

 

Digitala passersystem för industri som tål fukt och damm

Slipp nycklar och passerkort! Med FlexyKeyGate får du ett låssystem för industri som gör att du kan öppna och få larm från bommar, grindar och dörrar – allt på distans. FlexyKeyGate kräver ingen montering i skåp och levereras i en IP 67-klassad kapsling som tål vatten, damm, sand och smuts. Perfekt för anläggningar med höga krav på säkerhet och flexibilitet. Fler fördelar:

  • Temperaturövervakning och larm vid för hög eller låg temperatur.
  • Kan integreras med betallösningen FlexyPay.
  • Verifiering via Mobilt BankID.
  • Uppkoppling via 4G/GSM eller med nätverkskabel/wi-fi.

 

FlexyKey – smarta funktioner som fungerar med nästan alla typer av digitala lås

Vi har stor kunskap om hur säkerhetslösningar ska anpassas efter dina behov. Med FlexyKey får du ett smidigt digitalt låssystem och styrsystem som fungerar tillsammans med nästan alla typer av ellås, samt dörrbladsläsare, trådlösa hänglås och GEO-cylindrar. Att det går att integrera systemet med olika övervakningsfunktioner, exempelvis brandlarm, och dessutom mäta energiförbrukning ger en imponerande skalbarhet. Ett komplett passersystem för industri helt enkelt.

 

Få 100 % kontroll över anläggningens låssystem med FlexyWeb

Du administrerar behörighet snabbt och enkelt via webbportalen FlexyWeb. Styr accesstiden till specifika tider, dörrar och personer, och dra tillbaka behörigheten lika snabbt. Fler fördelar med FlexyKey:

  • Möjlighet att kombinera med till exempel app, tagg, kort eller kod.
  • Svensktillverkat.
  • Styr belysning och temperatur.
  • Fungerar på alla passagemiljöer.

 

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra låssystem/passersystem för industri!