Passersystem, dörrautomatik och betalsystem för butik

Två män diskuterar möjligen passersystem och dörrautomatik, men antagligen klubbor, eftersom de befinner sig i en butik med golfutrustning.

Ett högpresterande passersystem och dörrautomatik för butiker ger ett trivsamt första intryck och gör det enkelt att komma in. Vårt digitala system FlexyKey ser till att dina dörrar minimerar värmeförluster, underlättar för rörelsehindrade samt gör att rätt personer kan passera rätt dörr. Och vill du också ha ett betalsystem till din butik kan vi erbjuda FlexyPay. Tveka inte att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert!

I butiksbranschen är det viktigt att affärerna rullar på för att du inte ska hamna på efterkälken. Snabb och trevlig service är A och O, och med FlexyKeys digitala passersystem får du en butik med optimala förutsättningar för hög säkerhet och servicekänsla.

Fördelar med FlexyKey passagesystem:

  • Styr alla typer av passagemiljöer, som dörrar, bommar och grindar från vårt webbverktyg.
  • Öppna med mobilapp, tag eller kod.
  • Går att kombinera med FlexyBooking, FlexySun och FlexyPay.

 

Dörrautomatik som underlättar för dina kunder och anställda

Automatisk dörröppning underlättar inte bara vid tunga leveranser, utan det är även ovärderligt för funktionshindrade och muskelsvaga personer. Med våra digitala lösningar inom dörrautomatik för butiker, gör du passeringen smidigare vid entréer, dörrar och grindar. Dessutom slipper du dörrar som står och slår!

 

Styr accesstid för exempelvis städfirmor och hantverkare

I FlexyKey’s webbverktyg kan du styra accesstider till specifika tider, dörrar och personer. Detta underlättar för exempelvis städfirmor, hantverkare och övrig personal. Du kan även ansluta närvaro-, brand- eller fuktdetektorer, och styra lampor eller annan utrustning. Smart, eller hur?

FlexyKey fungerar tillsammans med nästan alla typer av ellås, trådlösa lås som dörrbladsläsare och GEO-cylindrar samt trådlösa hänglås. Installationen sker via 4G/GSM/Wi-fi, nätverkskabel eller endast 4G/GSM-nätet.

 

Behöver din butik ett betalsystem?

Men det är inte bara passage och dörrar som kan automatiseras. Vi kan också erbjuda ett betalsystem för butik som gör det enkelt för dina kunder att betala för sig med kort eller Swish även när ingen personal finns på plats. Tjänsten heter FlexyPay och är lika enkel att administrera som våra andra, och du sköter dem alla från samma ställe. Ta in din butik i framtiden med ett digitalt betalsystem.

 

Vi gör framtidens digitala lösningar tillgängliga för butiksbranschen

FlexAccess består av eldsjälar som brinner för teknik som gör vardagen enklare. Med oss får du:

  • Svensk tillverkning
  • Högpresterande och flexibla mobila plattformar
  • Snabb support
  • Kraftfulla lösningar som inte kräver lokalt internet.

 

Vi löser ditt nya passersystem och dörrautomatik för butik. Välkommen!