Kontakt

Vi är aldrig längre än ett mail eller ett telefonsamtal bort, och du är välkommen med dina frågor och funderingar. Hur kan vi hjälpa dig?

Våra medarbetare

Bild

Patrik Lundqvist
Sales Manager

Jag är en go’ och glad Göteborgare med tydlig entreprenörsanda som verkat inom många olika branscher genom åren. Ser alltid möjligheter till lösningar och samarbeten. Älskar när man träffas i person, då händer det något, när ses vi?

E-post
060-7018376

Bild

Andreas Björk
Teknik/support

Jag har en bakgrund inom bland annat automation och elmätning och brinner för alla sorters teknik, tekniska utmaningar och problemlösning – både i yrkeslivet och privat.

E-post
0770-220219

Bild

Viktor Swenson
Teknik/support

Jag är industrielektriker i grunden men också utbildad inom IT. Teknikintresserad problemlösare som brinner för att hjälpa människor och som alltid har nära till skratt.

E-post
0770-220219

Bild

Jonny Arvola
VD/Försäljning

Efter många år i evenemangs- och reseindustrin, bär jag med mig att bemötandet och upplevelsen är prio ett. Som ledare är jag nyfiken och ser hellre förändringar än bara förvaltningar.

E-post
060-7018375

Bild

Utvecklingsavdelningen

Vår utvecklingsavdelning har en mångårig bakgrund inom systemutveckling där kvalitet och kundnöjdhet alltid varit främsta prioritet. Vi strävar alltid efter att utvecklas tillsammans med kollegor och kunder.

För utvecklingsfrågor vänligen kontakta supporten.

Besök oss

Heffners Allé 56
856 33 Sundsvall

 

Öppettider

08:00 till 16:00 Helgfria vardagar

Leveransadress

FlexAccess AB
Heffners Allé 56
856 33 Sundsvall

Produkter