Kontakt

Vi är aldrig längre än ett mail eller ett telefonsamtal bort, och du är välkommen med dina frågor och funderingar. Hur kan vi hjälpa dig?

Våra medarbetare

Bild

Jonny Arvola
VD/Försäljning

Efter många år i evenemangs- och reseindustrin, bär jag med mig att bemötandet och upplevelsen är prio ett. Som ledare är jag nyfiken och ser hellre förändringar än bara förvaltningar.

jonny@flexaccess.se
060-7018375

Bild

Patrik Lundqvist
Key Account Manager

Jag är en go’ och glad Göteborgare med tydlig entreprenörsanda som verkat inom många olika branscher genom åren. Ser alltid möjligheter till lösningar och samarbeten. Älskar när man träffas i person, då händer det något, när ses vi?

patrik@flexaccess.se
060-7018376

Bild

Steve Björk
Utvecklingsansvarig

Jag har en mångårig bakgrund inom systemutveckling där kvalitet och kundnöjdhet alltid varit främsta prioritet. Vill alltid utvecklas tillsammans med kollegor och kunder.

steve@flexaccess.se

Bild

Viktor Swenson
Teknik/support

Jag är industrielektriker i grunden men också utbildad inom IT. Teknikintresserad problemlösare som brinner för att hjälpa människor och som alltid har nära till skratt.

support@flexaccess.se
0770-220219

Bild

Andreas Björk
Teknik/support

Jag har en bakgrund inom bland annat automation och elmätning och brinner för alla sorters teknik, tekniska utmaningar och problemlösning – både i yrkeslivet och privat.

support@flexaccess.se
0770-220219

Kontakta oss

Försäljning
Patrik@flexaccess.se
010-405 08 61

Order
Order@flexaccess.se

Tekniska frågor
Support@flexaccess.se

Ekonomifrågor
Ekonomi@flexaccess.se

Besök oss

Heffners Allé 56
856 33 Sundsvall

Leveransadress

FlexAccess AB
Heffners Allé 56
856 33 Sundsvall

Produkter