Digitalt betalningssystem och bokningssystem för tvättstuga

Någon håller precis på att hälla i tvättmedel i en maskin i tvättstugan. Det kan hen göra tack vare ett digitalt bokningssystem för tvättstugebokning.

Missa inte FlexyBooking, ett smart digitalt bokningssystem för tvättstugan. Med en bokningstavla från FlexAccess i byggnaden får du rättvis användning utan krångel. Boka från skärmen, surfplattan eller din smartphone och integrera systemet med bastu, övernattningslägenhet eller föreningslokal. Förvånansvärt enkelt och effektivt!

Kombinera FlexyKey och FlexyBooking för en oslagbar lösning i föreningens tvättstuga. Inga fler borttappade nycklar, koder eller obehöriga som tar över bokade tvättider. Med våra lösningar sparar du tid och gör vardagen enklare.

 

Digitalt bokningssystem för tvättstuga – för bostadsrättsföreningen eller företaget

Ordning och reda krävs när många personer ska samsas om samma ytor. Med FlexyBooking digitalt bokningssystem för tvättstuga slipper användarna springa till tvättstugan varje gång de ska boka en tid. Du administrerar, tilldelar behörighet och hanterar passage och överlappande tider smidigt från en app i din telefon eller dator. Vi kan också tillhandahålla tydliga och snygga bokningsskärmar att sätta upp på lämplig plats i byggnaden.

 

Komplettera tvättstugebokningen med ett tryggt passersystem

Vill du ha trygg tvättstugebokning utan intrång av obehöriga? Med FlexyKey får du ett kraftfullt men flexibelt passersystem som hindrar skadegörelse och stöld. Det skapar ökad trygghet för de boende och ger effektiv in- och utpassering. Vill du ha full koll kan du också ansluta branddetektor och styra lampor, men också mäta el, vatten och värme.

 

Behöver din tvättstuga ett betalsystem också?

Naturligtvis kan tjänster som FlexyKey och FexyBooking också kombineras med vårt betalsystem FlexyPay, som fungerar lika bra i en tvättstuga som på andra ställen. Betalning för tvätt kan vara aktuellt i till exempel hyrstugor och gästhamnar eller på campingar. Besökaren betalar enkelt och säkert med kort eller Swish. Administrationen av betalsystemet för din tvättstuga är lika enkel som den för passer- eller bokningssystemet och sköts från samma ställe.

 

All administration blir enkel i FlexyWeb:

  • Styr accesstiden till specifika tider och dörrar. Underlättar för städfirmor och hantverkare.
  • Se vem som har passerat vid vilken tidpunkt med automatisk loggadministration.
  • Kombinera med FlexyPay – ett betalsystem för till exempel bastu eller övernattningslägenhet.

 

Har du frågor om FlexyBooking digitalt bokningssystem för tvättstuga? Välkommen att kontakta oss!