Om FlexAccess

FlexAccess grundades 2014 i Sundsvall med vår ursprungliga accesslösning FlexyKey – ett digitalt system för lås, passage och styrning. Sedan dess har både företaget och vårt utbud utvecklats!

FlexAccess erbjuder marknadens mest flexibla lösningar för passage, bokning och betalning – oavsett vilken bransch du är verksam inom. Våra produkter är svensktillverkade och kännetecknas av säker drift, den bästa totalekonomi och support i världsklass. Det är tack vare dessa egenskaper vi har 400 000 användare världen över.

Jonny Arvola, VD

Svartvitt foto av Jonny Arvola, VD på FlexAccess, med halvlångt mörkt hår och skäggstubb, glasögon och ett leende.

Vi tog fram vår första modul redan i slutet av 90-talet när ett företagscentrum ville kunna styra en grind med sms. Kent Karlsson och Steve Björk, som började utveckla systemet, är än idag de två som står för utvecklingen av alla nya produkter för FlexAccess. Vår ambition att göra vardagen enklare är fortsatt densamma.

Oavsett om du vill släppa in tillfälliga besökare utan att skapa extra nycklar, boka och betala för en solarietid via mobilen eller öppna en grind utan att behöva nå nyckelhålet, är principen densamma – det ska vara digitalt, enkelt och användarvänligt.