Om FlexAccess

När FlexAccess AB grundades i Sundsvall 2014 så handlade det mesta om FlexyKey, vårt mobilbaserade system för lås, passage och styrning. Sedan dess har både vi och vårt utbud av tjänster utvecklats och nu kan du även använda våra tjänster ”Bokning och betalning” – och kombinera dem på olika sätt!

FlexAccess erbjuder marknadens mest flexibla lösningar för passage, bokning och betalning – vilken bransch du än är verksam i. Med oss får du en svensktillverkad produkt med den säkraste driften, den bästa totalekonomin och support i världsklass. Det är tack vare det vi har 400 000 användare världen över.

Jonny Arvola, VD

Vi tog fram vår första modul redan i slutet av 90-talet, när ett företagscentrum ville kunna styra en grind med sms. Kent Karlsson och Steve Björk började utveckla systemet och än idag är det de två som utvecklar alla nya produkter för FlexAccess. Ambitionen att göra vardagen enklare finns ännu kvar.

Oavsett om du vill kunna släppa in tillfälliga besökare utan att skapa extranycklar, boka och betala en solarietid i mobilen eller öppna en grind utan att behöva komma åt ett nyckelhål, är principen densamma – Det ska vara mobilt, enkelt och användarvänligt.