Om FlexAccess

FlexAccess AB grundades år 2014, i Sundsvall, med vår ursprungliga accesslösning FlexyKey – ett digitalt system för lås, passage och styrning. Sedan dess har både vi och vårt utbud utvecklats!

FlexAccess erbjuder marknadens mest flexibla lösningar för passage, bokning och betalning – vilken bransch du än är verksam i. Med oss får du en svensktillverkad produkt med den säkraste driften, den bästa totalekonomin och support i världsklass. Det är tack vare det vi har 400 000 användare världen över.

Jonny Arvola, VD

Svartvitt foto av Jonny Arvola, VD på FlexAccess, med halvlångt mörkt hår och skäggstubb, glasögon och ett leende.

Vi tog fram vår första modul redan i slutet av 90-talet när ett företagscentrum ville kunna styra en grind med sms. Kent Karlsson och Steve Björk, som började utveckla systemet, är än idag dom två som utvecklar alla nya produkter för FlexAccess. Ambitionen om att göra vardagen enklare kvarstår.

Oavsett om du vill släppa in tillfälliga besökare utan att skapa extranycklar, boka och betala en solarietid i mobilen eller öppna en grind utan att behöva komma åt ett nyckelhål, är principen densamma – det ska vara digitalt, enkelt och användarvänligt.