Digitalt betalsystem för biltvätt

En vit muskelbil på väg ut ur en biltvätt. Den som sitter i verkar inte behöra tänka på grindstyrning eller betalsystem för nämnda biltvätt; allt ser ut att funka bra.

Våra digitala betalsystem för biltvättar skapar en enklare vardag för kunderna och för dig som ägare. FlexyPay kan styra i princip vilka tvättsystem som helst och ger en helautomatisk och tidseffektiv biltvätt. Kunden betalar med kort eller Swish, och vill du ha en integrerad lösning med digital grindstyrning är FlexyKeyGate det perfekta valet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Ett högpresterande betalsystem för obemannade biltvättar ska fungera 24 timmar om dygnet och vara intuitivt och säkert. Med FlexAccess kan dina kunder själva betala via en app i mobilen, vilket gör att du slipper ett fysiskt kontor och sparar på kostnader.

Fördelar med FlexyPay:

  • Enkelt att komma igång.
  • Vi hanterar operatörer och inlösenavtal.
  • Möjlighet att göra utskick till dina kunders telefoner om erbjudanden, nyheter och annat.
  • Hög säkerhet via betalaktören Stripe och 3D Secure.

 

Vi levererar ett komplett betalsystem som är anpassat efter din anläggning

Välkommen att kontakta oss så tittar vi på dina behov. FlexAccess har gedigen kompetens att leverera skalbara och smarta betalsystem för biltvättar utifrån just dina förutsättningar. Att installera FlexyPay betalsystem-appen är enkelt. Systemet är skapta för att fungera med övriga FlexyKey-produkter, samt trådlösa lösningar och kan kombineras med tag-läsare såväl som koder.

 

Kombinera med FlexyKeyGate – tålig grindstyrning för biltvätt

Vill du integrera FlexyPay med digital grindstyrning för biltvätten? Många anläggningar har en automatisk port, grind eller bom för att höja säkerheten där kunderna ska passera. FlexyKeyGate är utvecklat med fokus på grindar, bommar och portar och är 100 % integrerbar med FlexyPay. Slipp koder och passerkort; kunden kan med sin mobiltelefon betala via appen och styra med telefonen för att öppna bommen/grinden och lugnt köra in i biltvätten.

FlexyKeyGate levereras i en IP67-klassad kapsling, vilket innebär att produkten är testad för högsta möjliga skydd mot vatten, stötar, damm och inträngande föremål.

 

Med FlexyPay betalsystem för biltvätt får du flera möjligheter

  • Scanning med QR-kod.
  • Sökfunktion i appen.
  • Snabb och kostnadsfri support.
  • Uppkoppling till internet och mobilnätet.

 

Flexaccess AB har tillstånd som registrerad betaltjänstleverantör från Finansinspektionen och appen går att ladda ned från App Store eller Google Play.

 

Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om framtidens betallösningar!