Digitalt passersystem för kontor

Ett sparsmakat och ganska ödsligt kontor med stora fönster och svarta möbler. Vi får inga ledtrådar om dess eventuella passersystem eller dörrautomatik.

Driftsäkra digitala passersystem för kontor är en viktig förutsättning för en säker verksamhet. Inte bara för de anställdas trygghet, utan systemet ska helst kunna hantera bokning av konferensrum, ge externa besökare tillgång och skydda värdefull utrustning. FlexyKey och FlexyBooking ger en enklare och effektivare vardag – du får maximal säkerhet och en skräddarsydd helhetslösning som matchar dina behov!

Våra digitala passage- och bokningslösningar är smidiga att administrera och skapar en säker och trygg miljö på ditt kontor. Via appen i din smartphone så styr och öppnar du alla typer av passager och du kan även styra belysning och temperatur – både smart och användarvänligt!

 

Kraftfull integration av digitala passersystem och bokningssystem för kontor

Vår skalbara FlexyKey-plattform kan kombineras på i princip på alla sätt för att matcha dina behov. Med Flexykey och FlexyBooking så kan du öppna och styra access till företagets lokaler – exempelvis som gym eller konferensrum – från din telefon. Om du vill komplettera bokningssystemet med skärmar på plats, så ordnar vi det.

Fler fördelar med Flexy-systemen:

  • Möjlighet att ansluta brandlarm och närvarodetektor.
  • Mät förbrukningen av el, vatten eller värme.
  • Fungerar tillsammans med nästan alla typer av digitala lås.

 

FlexyBooking – perfekt digitalt bokningssystem för konferensrum

Vill du ha ett digitalt bokningssystem för konferensrum för att effektivisera vardagen? Med FlexyBooking går rumshanteringen som en dans – tilldela behörighet, undantag och överlappande tider till nästan obegränsat antal användare. Dina kunder eller besökare kan boka på språng från surfplattan, telefonen eller via en bokningsskärm.

Oavsett kan du som kund känna dig trygg med att vi anpassar Flexy-systemen så att de passar perfekt för dina behov, din planlösning och din organisationsstruktur.

 

Söker du dörrautomatik för kontor?

Automatisk dörröppning underlättar inte bara vid tunga leveranser, det är även A och O för din tillgänglighet. Funktionsnedsättningar syns inte alltid; därför är det viktigt att tillgänglighetsanpassa passager. Med våra digitala lösningar inom dörrautomatik för kontor, så gör du det enklare att passera entréer, dörrar och grindar. Dessutom bevaras inomhustemperaturen och du undviker skador eftersom dörren inte kan stå och slå.

 

En av marknadens mest flexibla plattformar för lås- och passagesystem

Vi på FlexAccess är stolta över våra lösningar inom digitala passersystem för kontor och företagslokaler. Vi är eldsjälar som alla förenas av vår passion för moderna lösningar och att integrera den senaste tekniken i vardagen på bästa sätt. Med FlexAccess får du:

  • Svensk tillverkning.
  • Högpresterande och flexibla mobila plattformar.
  • Kraftfulla lösningar som inte kräver internet.
  • Snabb support.

 

Varmt välkommen att kontakta oss!