Digitalt passersystem för gym

På ett gym står ett antal löpband i bredd. Bara ett är upptaget, av en snubbe som ser ut att springa riktigt snabbt.

Låt besökarnas passering sköta sig självt. Ett konstant flöde av människor in och ut ur gymlokalen ställer hög krav på säkerhet, så att dina lokaler inte utnyttjas av obehöriga. Vi levererar ett modernt, smart och digitalt passersystem för ditt gym som fungerar dygnet runt. Ta full kontroll från start. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en lösning till dig!

Stor kommersiell träningskedja eller mindre träningslokal? Oavsett så kan du enkelt styra åtkomst och spärrning för specifika användare, dörrar och tider. FlexyKey och FlexyBooking kan integreras för att passa dina behov perfekt. Önskar du lägga till ett betalsystem via Swish eller kort, så är FlexyPay ett självklart val för gymmet!

 

Fördelar med FlexyKey och FlexyBooking

  • ger ett tryggt och användarvänligt digitalt passagesystem
  • öppna med smartphone, tag eller kod
  • uppkoppling sker via 4G/GSM/Wi-fi eller bara 4G/GSM-nätet
  • kan byggas ut vartefter om behov skulle uppstå

 

Vill du ha ett digitalt bokningssystem för ditt gym?

Med FlexyBooking får du ett digitalt bokningssystem för gym där användarna enkelt kan boka träningspass eller andra tider via bokningsskärm, surfplatta eller smartphone.

Med nästan obegränsat antal användare blir bokningssystemet en värdefull och naturlig del av den aktiva vardagen. I systemet kan du som administratör hantera specifika inställningar för varje användare till bland annat passage, undantag och överlappande tider. Vi erbjuder även skärmlösningar för bokning på plats av gymmets medlemmar.

 

Låt gymbesökarna betala smidigt via Swish eller kort

Vill du kunna ta betalt för till exempel träningskort, kläder i gymmets butikshörna eller proteinbars? FlexyPay är ett betalsystem där du enkelt kan ta betalt via Swish eller kort. FlexyPay fungerar tillsammans med alla FlexyKey-produkter, enklare kan det inte bli.

 

FlexAccess – perfekta digitala passagesystem för gym

Vi på FlexAccess är stolta över våra lösningar inom digitala passagesystem för gym. Vi är eldsjälar som alla förenas av en passion för moderna lösningar och för att integrera den senaste tekniken i vardagen på bästa sätt. Med FlexAccess får du:

  • säkra och skalbara mobila lås- och passagesystem
  • svensk tillverkning
  • kraftfulla lösningar som inte kräver internet
  • snabb support