Digitalt betalsystem för solarium

Insidan av ett solarium. Vi får dock ingen ledtråd om vilket betalsystem som används när man går in.

Få full koll på betalsystemet för ditt solarium och förenkla vardagen. Styr verksamheten på distans och låt kunderna själva använda solariet. Den digitala lösningen FlexySun kopplas enkelt till ditt befintliga system.

Välkommen till framtidens digitala solarieanvändning! Med FlexySun kan dina kunder boka tid, betala och öppna solariedörrar helt och hållet från sin mobiltelefon. Kontakta oss så berättar vi mer.

Fördelar med FlexySun

  • Lägst månadskostnad på marknaden
  • Kunddatabas med info om antal solningar, betalningar och solfrekvens
  • Fjärrstyrning av entrédörrar, soltider, priser med mera
  • Gratis support
  • Fria push-notiser

 

En solapp med alla smarta funktioner du behöver

FlexySun solapp är perfekt för alla solarieanläggningar – stora som små. Appen kopplas enkelt till ditt befintliga system, med eller utan kortautomat och myntbox eller direkt på ditt solarium.

I vårt kompletta paket ingår solapp, hårdvara för styrning av entrédörr och hela fyra solarier. Ytterligare solarier kan läggas till mot en engångssumma för tillägg av utrustning. Uppkoppling sker både via wifi och mobilnätet. Om inte det ena finns eller fungerar, så väljer systemet automatisk det andra.

 

Trygghet och hög säkerhet med Mobilt BankID, kort och Swish

Betalning sker enkelt via Swish, bankkort, mynt eller pollett. Bankkortsbetalningarna processas via Stripe, som är världens största aktör för betallösningar, för din och kundernas trygghet. I FlexyKey finns möjlighet att få access till solstudion och solarierna, även om din kund inte har Mobilt BankID.

 

Välkommen att höra av dig när du söker ett enkelt och kraftfullt betalsystem för solarier!