För miljöer som kräver enkel montering och i en färdig IP67-klassad kapsling erbjuder vi FlexykeyGate.
Funktioner

Detta är en helt nyutvecklad FlexyKey, framtagen med fokus på grindar, portar och bommar och där ambitionen har varit att ta fram en FlexyKey som skall vara enkel att montera, ej kräva montering i skåp samt att den levereras i en IP67-klassad kapsling.

Med FlexyKeyGate och en mobiltelefon kan du enkelt öppna och få larm från bommar, grindar och dörrar. Ni slipper hanteringen av nycklar och passerkort. Du kan du agera på distans vilket är både smidigt och sparar tid. Endast behöriga användare kan styra enheten och tillgång administreras via Flexyweb. FlexyKeyGate levereras i en IP67 klassad kapsling med transparent lock. Alla anslutningar har jackbara (delbara) plintar. Simkort i microformat.

Fördelar

FlexyKeyGATE har en inbyggd termometer för att i realtid alltid kunna övervaka temperaturen i den avsedda enheten, för att säkerställa att det ej är för varm eller kallt på den aktuella platsen och man kan även få ett larm vid hög eller låg-temp.

Uppkopplingen kan ske antingen via GSM, alternativt med vår internetmodul som medger uppkoppling antingen via wi-fi eller nätverkskabel.

FlexyKeyGATE stöder även nya betallösningen ”FlexyPay” och har stöd för verifiering via Mobilt BankID.