Ramudden – arbetsplatssäkerhet

FlexAccess kund Ramuddens logotyp i stora bokstäver på utsidan av en industribyggnad.

Vi på Ramudden har installerat och använt oss av FlexyKey som passagesystem under många år och i flera av våra depåer runt om i landet. Nu när vi flyttar in i nybyggda lokaler så väljer vi FlexAccess och deras lösning FlexyKey även här. Det är en framtidssäkrad modul med 4G/WiFi som är så flexibel att vi kan anpassa den exakt efter våra behov i just den här anläggningen.

Imponerande flexibilitet

Det är fantastiskt att vi nu har möjligheten att blanda olika sorters lås- och öppningslösningar. Vi har både läsare för taggar och öppning med kod, och man kan använda en app eller låsa upp genom att ringa direkt in i systemet. Det är precis den mångsidighet vi behöver till alla våra dörrar, grindar och till och med digitala hänglås på containrar.

 

Trygghet och respekt

Att det är minimalt med administration och enkelt att komma igång med att dela digitala nycklar till rätt person med rätt behörighet gör att man känner sig trygg, liksom att allt loggas i realtid.

Under åren har vi byggt upp stor tillit och ömsesidig respekt. Vårt samarbete har hållit länge, och det beror på att FlexAccess placerar kunden allra först och vårdar sina relationer. Och supporten är i världsklass.

 

Pierre Norberg,

Depåchef