Mobila betallösningar för företag

Mobila betallösningar för företag gör det smidigare för dina kunder att betala, och enklare för dig att administrera. Genom att erbjuda dessa bekväma betalningsalternativ kan ditt företag säkerställa snabba transaktioner och hög kundnöjdhet i din verksamhet.

Smarta betallösningar för alla företagsbehov

Idag är flexibla mobila betallösningar avgörande för företag som vill ligga i framkant. Fokus är att processen ska vara snabb och effektiv samtidigt som den är säker. Många kunder är numera vana vid att använda blippfunktionen, det vill säga att skanna kortet eller mobilen mot kortläsaren och betala utan att behöva skriva in bankkod eller verifiera på något annat sätt. För att inte ligga efter på marknaden är det viktigt att din betalningstjänst är kompatibel med moderna betallösningar för företag, så att transaktionerna kan ske snabbt och krångelfritt.

 

FlexyPay: Din mobila betallösning för företaget

På FlexAccess är vi stolta över att kunna erbjuda FlexyPay, vår innovativa, mobila betallösning för företag som revolutionerar hanteringen av dina transaktioner. Lösningen är designad för att möta moderna företags behov genom att erbjuda enkla mobilbetalningar med etablerade och säkra banktjänster, nämligen toppaktörerna Stripe och Swish. Systemet passar för alla företag, men är särskilt anpassad för verksamheter som biltvättar, solarier och andra platser som kräver obemannad service.

 

Fördelar med FlexyPay

Det finns många fördelar med att välja FlexyPay. Några av de främsta styrkorna med vårt betalsystem är:

  • Flexibilitet: Ger dina kunder möjlighet att betala med mobilen, antingen via vår användarvänliga app eller genom att skanna en QR-kod. Detta gör det enkelt för kunder att hitta och betala för rätt tjänst, oavsett var de befinner sig.
  • Kostnadseffektivitet: Eliminerar behovet av ett fysiskt kontor och därmed spara betydande kostnader. Detta gör vår lösning särskilt attraktiv för företag som vill optimera sin verksamhet.
  • Ökad effektivitet: Möjliggör obemannad service, vilket leder till ökad tidseffektivitet för både dig och dina kunder. Detta är särskilt värdefullt i branscher där snabb service är avgörande.
  • Säkerhet: Prioriterar säkerheten högt. FlexyPay använder etablerade och säkra banktjänster, dvs. Swish och Swipe, för att garantera trygga transaktioner för både företag och kunder.
  • Anpassningsbarhet: Passar en mängd olika branscher och användningsområden. Oavsett om du driver en biltvätt, ett solarium eller någon annan typ av verksamhet, kan systemet anpassas efter dina specifika behov.

 

Skillnaden på betalsätt och betallösning

Betalsätt är de metoder kunder använder för att betala, som exempelvis kortbetalning, Swish, faktura och direktbetalning via bank. Betallösningar är de tekniska system som möjliggör dessa betalsätt, såsom kortterminaler och andra betalningssystem. FlexyPay och andra moderna mobila betallösningar stödjer flera betalsätt och erbjuder flexibilitet. Med vår lösning kan dina kunder handla precis hur de vill med tryggheten att betalningen kommer att ske säkert, oavsett hur de väljer att betala.

 

Företag som lyfts av mobila betallösningar

Mobila betallösningar passar såklart för alla företag, men inom vissa verksamheter kan de vara extra fördelaktiga. För att fungera kräver de en internetuppkoppling, antingen via wifi, bluetooth eller mobildata. Detta gör lösningen otroligt flexibel, då den kan användas var som helst där det finns en anslutning. Försäljare kan ta betalt från kunder i butiken, på uteserveringar, under evenemang eller till och med under en hemleverans.

Dessutom kan flera mobila terminaler kopplas samman till samma kassadator. Detta gör det möjligt för flera säljare eller servitörer att ta betalt samtidigt, vilket kan förkorta kötider och öka effektiviteten. Därför är mobila betallösningar för företag inte bara praktiska för butiker och restauranger – de är också optimala för företag som bedriver verksamhet utanför en fast plats. Mässarrangörer, hantverkare och taxichaufförer kan alla dra nytta av flexibiliteten som FlexyPay erbjuder.

 

Samla dina tjänster hos FlexAccess

På FlexAccess erbjuder vi en mängd olika tjänster som kan integreras med våra mobila betallösningar för företag. Med FlexyCombination kan du enkelt hantera betalningar, bokningar och digitala passersystem från en och samma plattform. Övriga lösningar från FlexAccess:

  • FlexyKey: Lås upp dina dörrar med mobil eller RFID-tagg och ge tillträde till behöriga i vårt digitala webbverktyg.
  • FlexyBooking: Låt dina kunder eller medarbetare boka rum, konferenslokaler eller parkeringsplatser direkt i mobilen.
  • FlexySun: Hantera entrédörrar, solarier, soltider och priser på distans med marknadens mest kostnadseffektiva lösning.
  • FlexyKeyGate: Öppna bommar och grindar med din mobil med en säker lösning som klarar tuffa väderförhållanden.

Om du har fler frågor om betallösningar för företag eller vill ha mer information om våra tjänster, är du varmt välkommen att kontakta oss.