Så digitaliserar du låssystemet

Det behöver inte vara komplicerat eller krångligt att komma ifrån nyckelberoendet. Oavsett om det är hemmet och vardagen du vill göra lite smidigare, eller om du förfogar över lokaler där många olika personer behöver komma in vid olika tillfällen är det digitala låssystemet FlexyKey från FlexAccess lösningen för dig.

I stället för nyckelknippan

Du bestämmer vem som ska kunna öppna dörren när, och de kan sedan välja att göra det på det sätt som passar dem själva bäst: Med FlexAccess egen app, genom att ringa direkt till systemet med sin telefon, eller – om du föredrar – med ett kort eller en RFID-tagg.

 

Enklare än du tror

FlexyKey fungerar tillsammans med de allra flesta sorters ellås, men också med trådlösa lås som dörrbladsläsare, GEO-cylindrar och trådlösa hänglås. Om du i nuläget bara har vanliga mekaniska nyckellås kan någon av våra återförsäljare hjälpa dig att hitta rätt lås för just ert behov.

Du administrerar FlexyKey i vårt webbverktyg. Där finns en veckokalender där du enkelt lägger in och sparar återkommande öppnings- och låstider, som systemet sedan håller koll på åt dig. Naturligtvis kan du också låsa helt vid vissa tider. Kort och gott bestämmer du

  • vem som kommer in
  • genom vilka dörrar
  • och under vilka tider.

 

Och om det handlar om tillgång till särskilda lokaler vid särskilda tider kan du dessutom samköra FlexyKey med vårt tidsbokningssystem FlexyBooking.

 

För arbetet eller hemmet

Ett digitaliserat låssystem gör det enklare än någonsin att se till att alla behöriga – och bara behöriga – ska kunna ta sig in i dina lokaler. Och med FlexyKey behöver du inte göra och dela ut nycklar. Det finns många tänkbara personer som kan behöva komma in, som till exempel

  • lokalvårdare,
  • hantverkare,
  • besökare och
  • tillfälligt anställda.

 

Men FlexyKey fungerar lika bra i hemmet som på arbetsplatsen. När man låser upp med telefonen har alla i familjen en nyckel mindre som riskerar att tappas bort. Och om du har gäster eller ska låna ut lägenheten behöver du inte krångla med någon extranyckel utan bara dela ut access till rätt mobilnummer.

 

Undrar du något annat? Kontakta oss så berättar vi mer!