Nyckelfria lås – Så får du ett digitalt låssystem

Fördelen med nyckelfria lås och ett digitalt låssystem är att man kan göra som på bilden och låsa upp dörrar med mobilen.

Det behöver inte vara komplicerat eller krångligt att komma ifrån nyckelberoendet. Oavsett om det är hemmet och vardagen du vill göra lite smidigare, eller om du förfogar över lokaler där många olika personer behöver komma in vid olika tillfällen är det digitala låssystemet FlexyKey från FlexAccess lösningen för dig. Våga ta steget till ett nyckelfritt låssystem.

I STÄLLET FÖR NYCKELKNIPPAN

Du bestämmer vem som ska kunna öppna dörren när, och de kan sedan välja att göra det på det sätt som passar dem själva bäst: Med FlexAccess egen app, genom att ringa direkt till systemet med sin telefon, eller – om du föredrar – med ett kort eller en RFID-tagg. Med ett digitalt låssystem och nyckelfria lås har du inte längre någon nyckel som kan tappas bort, kopieras eller lånas ut – för om någon mer behöver tillgång till dörren kan du tilldela det digitalt.

 

ENKLARE ÄN DU TROR

Vårt digitala låssystem FlexyKey fungerar tillsammans med de allra flesta sorters ellås, men också med trådlösa lås som dörrbladsläsare, GEO-cylindrar och trådlösa hänglås. Om du i nuläget bara har vanliga mekaniska nyckellås kan någon av våra återförsäljare hjälpa dig att hitta de rätta låsen för just dina dörrar.

Du administrerar FlexyKey i vårt webbverktyg. Där finns en veckokalender där du enkelt lägger in och sparar återkommande öppnings- och låstider, som systemet sedan håller koll på åt dig. Naturligtvis kan du också låsa helt vid vissa tider. Kort och gott bestämmer du

 • vem som kommer in
 • genom vilka dörrar
 • och under vilka tider.

Och om det handlar om tillgång till särskilda lokaler vid särskilda tider kan du dessutom samköra FlexyKey med vårt tidsbokningssystem FlexyBooking.

 

NYCKELFRIA LÅS FÖR ARBETET ELLER HEMMET

Ett digitaliserat låssystem gör det enklare än någonsin att se till att alla behöriga – och bara behöriga – ska kunna ta sig in i dina lokaler. Och med FlexyKey behöver du inte göra och dela ut nycklar. Det finns många tänkbara personer som kan behöva komma in, som till exempel

 • lokalvårdare,
 • hantverkare,
 • besökare och
 • tillfälligt anställda.

Men FlexyKey fungerar lika bra i hemmet som på arbetsplatsen. När man låser upp med telefonen har alla i familjen en nyckel mindre som riskerar att tappas bort. Och om du har gäster eller ska låna ut lägenheten behöver du inte krångla med någon extranyckel utan bara dela ut access till rätt mobilnummer. Ett nyckelfritt låssystem är enklare och tryggare.

 

UTÖKA DITT DIGITALA LÅSSYSTEM MER FLER SÄKRA PRODUKTER

På FlexAccess jobbar vi med digitala och nyckelfria låssystem, men har också ett antal relaterade produkter. Läs mer om hur du kan kombinera det digitala dörrlåset FlexyKey med andra produkter för att få en enklare och säkrare vardag för dig själv, dina medarbetare, besökare och kunder.

 • FlexyPay. Med en app eller en QR-kod hittar dina besökare rätt tjänst och betalar utan att du behöver ha personal på plats. I samarbete med säkra banktjänster.
 • FlexySun. Det billigaste och säkraste sättet att fjärr- och tidsstyra entrédörrar, solarier, soltider och priser på obemannade solstudior. Trygga betalningar, 18-årskontroll och support.
 • FlexyBooking. Ett digitalt låssystem kan bli så mycket mer, och att boka olika platser och tjänster har aldrig varit enklare. Låt besökarna göra allt på mobilen eller sätt upp en touchskärm. Lätt att integrera med andra system.
 • FlexyKeyGate. En tuffare variant av vårt säkra digitala låssystem för bommar och grindar utomhus. Kan larma, mäta temperatur och naturligtvis kombineras med till exempel FlexyBooking.
 • FlexyCombination. Det är enkelt att kombinera våra olika produkter. Administrera access till nyckelfria lås, bokningar och betalningar på ett och samma ställe på webben.

Undrar du något annat? Kontakta oss så berättar vi mer!