Vad är ett passersystem?

Någon som inte behöver undra vad ett passersystem är eller hur det fungerar är den som här på bilden håller i en telefon och med den låser upp en dörr.

Ett passersystem är det moderna sättet att hantera dörrar, lås och behörigheter att passera. Däremot är det i regel inte ett sätt att hantera nycklar, för just nycklar behöver faktiskt inte ingå längre. Det som betecknar ett modernt passersystem är att det är just ett system, och därmed något som hänger ihop och kan administreras centralt. Det går inte riktigt att göra om du har lånat ut extra nycklar eller delat ut portkoder.

Passersystem ­­– funktion och flexibilitet

Med vårt digitala passersystem FlexyKey är det enklare än någonsin att kontrollera vem som kan ta sig in i – och vem som befinner sig i – dina lokaler. I stället för att du ska behöva förmedla och kanske kopiera nycklar till personal och tillfälliga besökare lägger du smidigt in telefonnumren till de behöriga i systemet, och sedan kan de själva låsa upp dörrarna med en app eller genom att ringa direkt till systemet. Fördelarna är många:

  • Inga nycklar som kan försvinna eller koder som kan glömmas.
  • Rätt behörigheter till rätt person under rätt tider.
  • Sparar tid då ingen behöver möta och släppa in besökare.
  • Enkelt att kombinera med andra tjänster.

 

Hur fungerar ett passersystem?

Att administrera passersystemet fungerar så här: Du hanterar alla behörigheter i webbverktyget, där du enkelt anger vem som ska kunna öppna vilka dörrar, och under vilka tider. Du kan spara ett veckoschema för återkommande besök som leveranser eller lokalvårdare, lägga in tillfälliga besökare som hantverkare eller konsulter, och naturligtvis låsa eller låsa upp helt under tider då det passar.

 

Mycket kan ingå i ett passersystem

FlexyKey kan dessutom kombineras med bokningstjänsten FlexyBooking, så att den som reserverat en lokal enkelt kommer in där men ingen annanstans – och med vår betalningstjänst FlexyPay, där dina kunder enkelt betalar med kort eller Swish. Om din verksamhet är sådan att de kommer och går själva till en obemannad lokal kan våra app lösningar FlexyPay och FlexySun vara intressanta.

 

Fick du svar på dina frågor om passersystem? Om inte får du gärna kontakta oss så berättar vi mer.