Lilium Fastigheter

Lilium Fastigheter har använt digitala låssystem från FlexAccess i tio år. För dem har FlexyKey, det mobila låssystemet, många olika användningsområden. Den förenklar vardagen och ger alla hyresgäster smidigare åtkomst till olika lokaler och byggnader.

Lilium är ett familjeägt fastighetsbolag med fastigheter runt om i Sverige och Norge. Deras huvudområden är kontor, butiker, industrier och bostäder i tillväxtregioner. Lilium erbjuder skräddarsydda arbetsplatser och bekväma hyresbostäder där trivsel och tillväxt är fokus.

I dagsläget använder Lilium FlexyKey som låssystem till en sporthall, flera stora garage och en del grindar i industriområden. Med FlexAccess mobila passeringssystem kan alla hyresgäster enkelt öppna entrédörrar, grindar och garage med ett knapptryck i mobilen. Enklare än så blir det inte.

Framför allt är det väldigt smidigt, speciellt för att enkelt komma in i garagen. Det flyter på och fungerar bra.

Smidigt för alla hyresgäster

Att använda digitala låssystem i olika anläggningar underlättar på många sätt. För det första så slipper hyresgästerna hålla koll på koder och nycklar, medan Lilium själva sparar tid och pengar på att inte behöva ersätta lås eller nycklar som krånglar eller tappas bort.

“De som bor i fastigheterna tycker också att det smidigt. Vi har ganska många platser i garagen, så det är verkligen en bra grej,” berättar Peter Näslund, teknikförvaltare på Lilium Fastigheter. Enligt honom har systemet, under de här tio åren, fungerat och flytit på precis som det ska.

 

Enkel administration

Som ansvarig för dörrstyrningen sköter du all administration i FlexAccess egna webbverktyg. Där kan du enkelt spara automatiska lås- och öppningstider, om du exempelvis vill begränsa hyresgäster till att ha tillgång till tvättstugan endast under dagtid.

Peter förklarar: “Det enda vi behöver göra är att administrera. När det kommer nya hyresgäster så lägger vi bara till dem i systemet. Vi lägger till deras nummer, och sen är det bara att knalla in.” Det går snabbt att lägga till besökare eller radera användare från systemet när de flyttar ut.

Snabbfunktionerna på FlexAccess gör att både värdar och gäster kan använda, administrera och underhålla tjänsterna med ett flyt. Alla inblandade blir nöjda, sparar tid och får mindre saker att hålla koll på. FlexyKey är en ömsesidig vinst för båda parter, helt enkelt.

 

Hur påbörjades samarbetet?

I början använde Lilium endast FlexyKey på två av sina anläggningar för att se hur det fungerade, men det var inget snack om saken. Lilium var nöjda, och det var hyresgästerna också. Därför valde de att utöka användningen till andra portar, grindar och entrédörrar. Sedan dess har det fungerat utan större problem. Ifall det någonsin blir teknikstrul är FlexAccess alltid hjälpsamma för att snabbt åtgärda problemen.

 

Framtiden

Lilium har i tio år dragit stor nytta av FlexyKey. Tjänsten har förenklat vardagen genom smidig åtkomst och underhåll av lås till garage, grindar och övriga lokaler. Enligt Peter själv finns det betydande möjligheter att utöka tjänsterna. I dagsläget använder de bara FlexyKey och FlexykeyGate – därav finns det andra smarta alternativ att prova på.

En annan smidig tjänst, speciellt för företagskunder, är FlexyBooking. Det är en tjänst som kan kombineras med FlexyKey för att styra bokningssystem till gemensamma ytor, såsom tvättstugor, sporthallar och kontorsutrymmen. Med FlexyCombination kan du administrera alla dina tjänster på samma ställe för enkel och smidig åtkomst.

 

Är du nyfiken på våra tjänster?

Upptäck en helt ny dimension av smidighet och säkerhet för din förening eller ditt företag. Om du letar efter digitala lås-, boknings- och betalningssystem så finns vi här för att hjälpa dig att komma igång. Hör av dig och berätta om era behov och önskemål så hittar vi en lösning som passar utmärkt för din situation.