Säkra ditt hem med digitala godkända dörrlås

Säkerhet är en grundläggande del av varje hem, och godkända dörrlås utgör en väsentlig del av den tryggheten. De skyddar mot inbrott och ger en känsla av komfort och säkerhet. Numera blir det allt vanligare med digitala passersystem som inte bara uppfyller kraven för godkända dörrlås, utan även ger extra bekvämlighet.

Normen för godkända dörrlås

På FlexAccess erbjuder vi moderna och certifierade passersystem som uppfyller den nya produktnormen SSF 3523 Digital Låsenhet.  Denna norm garanterar högsta säkerhet mot inbrott, dyrkning och manipulation. Med digitala godkända ytterdörrlås från FlexAccess får du både förstärkt säkerhet och ökad bekvämlighet. Systemet är flexibelt och kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål, oavsett om det gäller ditt hem eller din verksamhet.

 

Hur fungerar digitala dörrlås?

Alla våra låsenheter är godkända dörrlås som enkelt hanteras via en webbportal. Som administratör kan du bestämma vem som är behörig och när de ska ha tillgång till en viss dörr eller grind. Digitala lås är minst lika säkra som traditionella lås, men ger dessutom ökad flexibilitet. Du kan till och med låsa upp dörrar på distans direkt i mobilen.

Läs mer

 

Säkra digitala godkända dörrlås

FlexyKey och FlexyKeyGate erbjuder en modern lösning för godkända dörrlås med dörr- och grindstyrning som för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Säkerheten är ofta en oro när det gäller digitala dörrlås, men våra låsenheter är minst lika säkra som traditionella mekaniska lås, och till och med säkrare på många sätt.

Några av fördelarna med digitala dörrlås är:

  • Fjärrstyrning: Lås och lås upp dörrar och grindar på distans via din smartphone.
  • Säkrare behörighetshantering: Du kan enkelt ge och ta bort behörighet till specifika dörrar och tider via webbportalen.
  • Inga nycklar att förlora eller kopiera: Du slipper oroa dig för att bli av med nycklar eller att de hamnar i fel händer.

Systemet kan utökas med andra tjänster från FlexAccess. FlexyBooking låter dig koppla behörighet till specifika tider, perfekt för bastun eller konferensrum. Om du kombinerar tjänsterna med FlexyPay kan du även sköta säker digital betalning utan personal på plats.

Fick du svar på dina frågor om godkända lås? Annars är du varmt välkommen att höra av dig, så berättar vi mer.