Hur säkra är digitala dörrlås?

Med digitala dörrlås från FlexAccess är du alltid säker på vem som kan öppna – och vem som öppnar – dina dörrar. Inga nycklar kan försvinna eller kopieras, och du kan enkelt utöka, ändra eller ta bort olika personers tillgång till dina lokaler.

TVEKSAM? DET FINNS MÅNGA FÖRDELAR

En produkt som FlexyKey kan lätt uppfattas som lite otrygg: ”Hur säkra är digitala dörrlås egentligen? Är inte en rejäl nyckel mer pålitlig?” Det är fullt förståeliga invändningar, men de handlar till stor del om vanans makt, för ett digitalt lås är minst lika säkert och tryggt som ett traditionellt. Tänk bara på skillnaden det skulle göra rent konkret i hur du använder dörrar och lås, och vilka risker som minimeras direkt när du börjar använda ett digitalt dörrlås:

  • Inga nycklar som kan försvinna eller kopieras.
  • Ingen kod som kan glömmas, gissas eller läcka ut.
  • Bara behöriga kan öppna med mobilen.
  • Enkelt att lägga till, ändra och ta bort behörighet.

 

DIGITALA DÖRRLÅS – SÄKRA OCH FLEXIBLA

Som administratör kan du enkelt sköta och anpassa ditt FlexyKey på webben. Där för du in vem som ska kunna öppna vilka dörrar när, och du kan spara återkommande personer i veckokalendern så att till exempel lokalvårdare eller leverantörer kommer in under de tider du angivit. Om du har tillfälliga besökare som hantverkare, vikarier eller bemanningsanställd personal lägger du enkelt till dem och anpassar deras behörigheter. Och vill du att det ska vara låst för alla under vissa tider är det lika lätt. Digitala dörrlås i hemmet kan göra vardagen enklare på flera sätt, men ofta är det på arbetsplatser och företag de kan göra allra störst skillnad. Där blir det än tydligare att digitala dörrlås inte bara är praktiska utan också säkra.

 

SÄKRARE MED DIGITALA LÅS

FlexyKey kan dessutom mer än bara öppna dörrar. Kanske vill du kunna ge enskilda tillgång till vissa lokaler på vissa tider – en funktion som är lika användbar för bostadsrättsföreningens bastu eller tvättstuga som på en skola eller konferensanläggning. Då kan du koppla ihop FlexyKey med tidsbokningssystemet FlexyBooking, och inte bara ditt digitala lås utan hela din verksamhet blir än mer säker. Om du har en verksamhet där du vill kunna ta betalt utan att ha personal på plats finns tjänsten FlexyPay, som låter dina besökare betala med kort eller Swish på ett säkert sätt.

 

SÄKERHET OCH MER

Dessutom kan du övervaka och styra helt andra saker än dörrar. Du kan ansluta detektorer för rörelse, fukt eller brand, och kontrollera utrustning som till exempel belysning. Eller mäta temperatur, elförbrukning och vattenåtgång.

 

UTÖKA DITT DIGITALA DÖRRLÅS MER FLER SÄKRA PRODUKTER

På FlexAccess jobbar vi med säkra digitala dörrlås och en hel del relaterade produkter. Läs mer om hur du kan kombinera det digitala dörrlåset FlexyKey med andra produkter för att få en enklare och säkrare vardag för dig själv, dina medarbetare, besökare och kunder.

  • FlexyPay. En app eller en QR-kod gör det enkelt för dina besökare att hitta rätt tjänst och betala utan att du behöver ha personal på plats. Ett samarbete med säkra banktjänster.
  • FlexySun. Det säkraste och billigaste sättet att fjärr- och tidsstyra entrédörrar, solarier, soltider och priser på obemannade solstudior. Trygga betalningar, 18-årskontroll och support.
  • FlexyBooking. Det har aldrig varit enklare att boka olika platser och tjänster, från tvättstuga till konferensrum. Sätt upp en touchskärm eller låt besökarna göra allt på mobilen. En accesslösning som är lätt att integrera med andra system.
  • FlexyKeyGate. En extra tålig variant av vårt säkra digitala dörrlås för utomhusbruk. Öppna bommar och grindar utan att behöva leta efter nyckelhål. Kan larma, mäta temperatur och naturligtvis kombineras med till exempel FlexyBooking.
  • FlexyCombination. Helhetslösningen där du enkelt kombinerar våra olika produkter. Du administrerar enkelt access till säkra digitala dörrlås, bokningar, och betalningar på ett och samma ställe på webben.

 

Fick du svar på din fråga om hur säkra digitala dörrlås är? Om inte, kontakta oss gärna så berättar vi mer!