Smarta lås för privata, publika och industriella miljöer

I takt med att tekniken utvecklas minskar också användningen av traditionella nyckellås. Med våra smarta lås styr du ditt passersystem med ett knapptryck i mobilen. Administrera användare och mobila nycklar på distans på ett och samma ställe. Enklare blir det inte.

Så fungerar våra smarta lås

FlexyKey ger dig full kontroll över vem som kan öppna dina dörrar direkt i mobilen. Välj mellan att låsa upp i appen, med ett kort eller en RFID-tagg. Du kan enkelt administrera alla aspekter av dörrstyrning, schemalägga automatiska öppnings- och låstider, blockera åtkomst under specifika tidsperioder och övervaka din fastighet på distans. Allt detta hanteras på en och samma plats: vårt digitala webbverktyg.

Hur säkra är smarta lås?

Smarta lås har slagit stort på marknaden de senaste åren genom att erbjuda en mängd specialfunktioner som förenklar åtkomsten för alla användare. Men hur säkra är dom mot inbrott?

Trots att traditionella lås länge ansetts vara den säkraste lösningen kan smarta lås numera vara lika säkra, om inte säkrare. De har många funktioner som kan öka säkerheten och bekvämligheten i hemmet, på arbetsplatsen eller i tvättstugan. Några av fördelarna är:

  • Nyckelfria: Du slipper oroa dig för att tappa bort nycklar eller riskera kopiering.
  • Tillfällig åtkomst: Ge gäster, grannar eller hantverkare en unik kod som endast gäller under en viss tid.
  • Automatisk låsning: Låser automatiskt efter en viss tidsperiod för att säkerställa att ingen dörr, port eller grind står olåst av misstag.

Ge åtkomst till valfria användare

Med FlexyKey har du full kontroll över vilka som kan få åtkomst till dina låsenheter. Dela enkelt ut tillfälliga koder till barn, hundvakt eller grannar utan att behöva överlämna nycklar. I appen får du en tydlig översikt över vem som har låst upp och när det skedde. Med FlexyKey kan du ge hantverkare tidsbegränsat tillträde under arbetstid, vilket befriar dig från att vara hemma för att öppna och låsa dörren.

 

Smarta lås för alla verksamheter

Smarta låssystem kan integreras i alla typer av fastigheter eller verksamheter som helst, oavsett om det är ditt hem, ditt garage eller din industrilokal. Många av våra kunder använder FlexyKey, FlexyPay och FlexyBooking i olika sammanhang såsom till gym, skolor, butiker, tvättstugor, biltvättar, industrier och kontorslokaler. Tillträde, betalning och bokning sker smidigt digitalt, både för dig som administratör och för dina användare.

 

Tjänster att kombinera med smarta lås

På FlexAccess erbjuder vi en rad olika tjänster som kan kombineras med våra smarta låssystem.

Med FlexyCombination kan du hantera bokningar, betalningar och smarta lås på ett och samma ställe.

  • FlexyPay: Bestäm vem som kan låsa upp specifika dörrar och när med sin mobiltelefon, och få aviseringar vid oväntade händelser.
  • FlexyBooking: Erbjud dina kunder möjligheten att betala via app eller QR-kod. Denna lösning är perfekt för obemannade offentliga utrymmen.
  • FlexySun: Styr entrédörrar, solarier, soltider och priser på distans med den mest prisvärda lösningen på marknaden.
  • FlexyKeyGate: Öppna bommar och grindar med din telefon med en säker lösning som tål tuffa väderförhållanden.

Om du har fler frågor om smarta lås eller vill ha mer information om våra tjänster, är du varmt välkommen att kontakta oss.